100 GD slut!

Jun 30, 2012 @ 10:58

ÄR SLUT!

Mina 100 grymma dagar blev kanske inte så jättegrymma. Jag satte upp mål som jag upptäckte var lite motsägelsefulla såhär i efterhand.

Jag tänkte inte dieta hårt samtidigt som jag tänkte mig att jag skulle gå ner 0,5 kg i veckan? Det är kanske inte superhårt men ska det funka måste man verkligen sköta dieten. Jag ville ha lite av båda världar och det syns i mina mål.

Min tanke var att gå ner några av mina vinterkilon och sen när jag blivit nöjd med utseendet, inte vikten, skulle jag försöka hålla den formen.

Jag gick lite vilse bland målen, glömde bort vad de egentligen var, började jämföra mig med andra som det gick så himla bra för i tävlingen, började tänka att tävlingen ändå är slut snart, glömde lite att det här är en tävling som man gör för sin egen skull.

Jag har väl på nåt mysko sätt nått mina mål ganska bra ändå. Men hade jag haft dem klarare i bakhuvudet så hade det blivit med lite mindre ångest och mer med mina långsiktiga mål i åtanke... Men hur som helst har jag gått ner några kilon, inte ett halvt i veckan men jag är nöjd med hur jag ser ut nu och jag har fått ut mycket bra av tävlingen också. Har hittat en bättre balans mellan protein, fett och kolhydrater än jag haft tidigare och äter mycket bättre MAT. Ett tag levde jag nästan bara på skinka, kvarg, keso och ägg.. Bekvämt men tråkigt!

Dieten fortsätter ett tag till för mig, utan hets mot någon speciell vikt och med fria dagar lite här och där när det dyker upp sådana tillfällen. Jag är ledig hela sommaren och vill leva loppan, grilla och äta glass ibland! För att inte tala om att käka kinabuffé. Och skulle jag få mer fett på kroppen så hamnar en del av det på röven = win win!

Det kanske låter som om jag är jättemissnöjd och gått runt och mått dåligt hela tiden. Så är det verkligen inte. Men mina mål var för ogenomtänkta och det är säkert därför jag inte riktigt kunnat ta tävlingen på allvar. Eller jag har tagit den på allvar, men på fel sätt.

Eftersom jag hållt på och fokuserat så mycket på vikten i hela hundra dagar så kan jag ju inte avsluta utan att tala om den. =D När jag började dieta vägde jag 70,9 kg. När 100 GD2 började vägde jag 69,9. Jag siktade på att gå ner till 64-65 kg. Idag väger jag 65,5 kg. Så jag är nöjd!

Nästa gång skriver jag ut mina mål och sätter upp dom på kylskåpet!

Slut-formbilder kommer senare!
 

Idag ska jag till Delta! Vet hur det kommer sluta... Kanske ser ut som att jag ligger och chillar här men i verkligheten var jag 1 sek från att dö.

Hejdå!

Comments (2)
Spacewoman SpacewomanNästa års resa kommer vi att ha tänkt igenom våra mål bättee kanske, även jag hade rätt motsägelsefulla mål och skapade onödig frustration och stress för mig, men släppte det och bytte fokus i slutänden och vilken resa vi haft! Du ser inte döende ut på bilden Karin, haha, men älskar din hårfärg :-)2012-06-30 11:08
Evolution EvolutionNi är ju båda redan i grym form! Oavsett hur tydliga eller otydliga mål man har så lär man sig alltid av resan mot de :)2012-06-30 20:37