Hej!!!!!!

Aug 29, 2011 @ 19:55

Hej! Nu är det kolsvart ute! Verkar vara värsta åskvädret på gång. Men jag lyssnar på hög musik så Selma inte ska bli rädd. (Och jag.)

Idag var första dagen i trean, det var roligare än jag trodde att börja igen.. men så är det väl alltid =) Har gått med lite ångest senaste två veckorna för att jag inte vill att sommarlovet ska ta slut. Men.. sommaren tar ju ändå slut så då kan jag lika gärna göra lite vettigare saker på dagarna.

Den här terminen ska jag försöka göra det lite lättare för mig och försöka lära mig saker direkt istället för dagarna före tentorna... Så nu ska jag käka middag (blir supergod omelett med prästost och oliver och rosmarin och timjan) och sen ska jag skriva in anteckningarna från dagens typ 8 timmars-föreläsning på datorn och sen skriva ut och sätta in i en pärm. Eh.. kanske.

Till efterrätt ska jag käka proteinfluff av Myofusion banana perfection och bär och kanel. Jag tror jag har sagt det förut men jag tror det är det godaste någonsin? Fast det fluffar sig inte så värst bra, vet inte om det beror på proteinet eller att jag har en dålig visp. Spelar ingen roll för det är gott ändå, smakar typ som om man tänker sig att man har en kaksmet som ska bli mjuk pepparkaka med banan... MmmmmMMMMMM!

Och så har jag varit duktig och stått och fixat matlåda till imorgon! Cevapcici med lite potatis och tzatziki =) Jag borde vara helt slut efter den här långa dagen men jag har typ överskottsenergi!? Trodde jag skulle känna mig helt utbränd men jag verkar ha reparerat mig rätt bra i sommar, känner mig mycket gladare nu än förra terminen =D

Imorgon slutar jag två och då ska jag träna på Friskis för första gången på flera månader! Blir rygg och biceps!

Ok hejdå!

 

Dagens lästips!

Är det omoraliskt att äta kött?

"Det mest chockerande med boken för min egen del är hur oerhört skadligt jordbruk är för jorden. Nuförtiden brukar man ju få höra att man ska äta vegetariskt för miljöns skull, men Keith argumenterar för att man borde göra tvärtom. Vi borde alltså äta mer animaliskt, men givetvis bör det då vara från djur som ätit gräs istället för spannmål."

 

Comments (3)
Cam -JagskaditjagvillKan tänka mig kombon banan och kanel... Mmmmmmm <3 Sådär låter man alltid första dagen i skolan. "jag ska vara så duktig, jag ska läsa i förväg, läsa igenom dagens lektion på kvällen och göra instuderingsfrågor varje dag" ............... =) 2011-08-29 20:01
Jennie ForsgrenHahah jasså finns det :-D visste jag inte va roligt! Såg att du va igång med plugget igen sjukt snabbt en sommar går egentligen. Man hinner inte ens vara med känns det som. 2011-08-29 20:58
Cam -JagskaditjagvillMan gör bara ett försök första gången. Men inte ens då blir det helt bra. Mohahah 2011-08-30 06:17